A KIRCHHOFF Automotive Magyarországon

A KIRCHHOFF Automotive az esztergomi gyárát 2004-ben nyitotta meg a Kirchhoff család által kezdeményezett zöldmezős beruházásként. Ma már összesen 17-18 vevőt szolgálunk ki, köztük a legnagyobb autógyárak, mint például a Daimler, BMW, a VW csoport üzemeit. Cégünk fő profilja gépjármű karosszéria elemek gyártása, egyedülálló technológiákkal: pont- ív hegesztés (kézi és robot vezérelt), lézervágás, hidegpréselés (manuális és automata/szervo transzfer) és Magyarországon elsőként melegprés (hotforming).

A magyarországi KIRCHHOFF Automotive a közelmúltban kiemelkedő üzletet nyert a Daimler konszerntől, melynek eredményeképp üzemét tovább bővítette, ezzel összesen 31.000 négyzetméteres lett a gyár területe. Az építkezés mellett természetesen a telephely gépparkja is bővült.

Értékeink

A KIRCHHOFF Automotive értékrendje
A KIRCHHOFF Automotive értékrendje

Őszinteség és megbízhatóság, bizalom és tisztelet, társadalmi, környezetvédelmi és kulturális felelősségvállalás. Ez a KIRCHHOFF Automotive értékrendje. Az értékeink iránymutatást és biztonságot nyújtanak számunkra. Megalapozzák a napi tevékenységünket.

További információk a KIRCHHOFF Automotive értékrendjéről itt érhetők el.

Bizalom és tisztelet
Bizalom és tisztelet

Megbízunk egymásban és üzleti partnereinkben. Bízunk az emberek becsületességében, valamint abban, hogy amit tesznek, hisznek vagy mondanak, az megalapozott és hiteles.

Elismerünk, értékelünk, megbecsülünk és tisztelünk minden egyént. Figyelmet fordítunk egymásra, elismerjük egymást, alkalmazkodunk egymáshoz és tiszteljük egymást nemzeti vagy etnikai hovatartozástól, szexuális beállítottságtól, vallástól, életkortól vagy fogyatékosságtól, valamint magán életviteltől függetlenül.

Az alkalmazottaink sokszínűsége innovációt szül és gazdagítja a szervezetünket.

Környezetvédelmi felelősségvállalás
Környezetvédelmi felelősségvállalás

Fontosnak tartjuk, hogy a jövő generációi számára megőrizzük a természeti értékeket és a biodiverzitást. Környezetünket az erőforrások gazdaságos felhasználásával, valamint a gyártás során előírt szigorú környezetvédelmi szabványok betartásával védjük. Alkalmazottaink számára rendszeres képzéseket tartunk, hogy elősegítsük a környezetbarát munkavégzést és a biztonsági előírásoknak való megfelelést.

Alkalmazottainkat arra ösztönözzük, hogy munkájuk során se embertársaikban se a természetben ne okozzanak kárt.

Kulturális felelősségvállalás
Kulturális felelősségvállalás

Kötelességünknek tekintjük a kulturális értékek védelmét és támogatását. Elismerjük és támogatjuk a kulturális egyediséget és azoknak az országoknak a hagyományait, ahol aktívan tevékenykedünk. Hiszünk abban, hogy a művészet, zene, irodalom, hagyományok és hiedelmek fontos szerepet játszanak az életszínvonalunk alakításában.

Kulturális felelősségvállalás
Kulturális felelősségvállalás

Kötelességünknek tekintjük a kulturális értékek védelmét és támogatását. Elismerjük és támogatjuk a kulturális egyediséget és azoknak az országoknak a hagyományait, ahol aktívan tevékenykedünk. Hiszünk abban, hogy a művészet, zene, irodalom, hagyományok és hiedelmek fontos szerepet játszanak az életszínvonalunk alakításában.

Őszinteség és megbízhatóság
Őszinteség és megbízhatóság

Őszinték vagyunk egymással és üzleti partnereinkkel.

Nyíltak és naprakészek vagyunk a tájékoztatásban. Nagy hangsúlyt fektetünk az őszinte és érthető kommunikációra, valamint a számunkra elérhető hatékony kommunikációs csatornákat és információs rendszert használjuk. Ezzel magas termelékenységet és tájékozott döntéshozatalt biztosítunk.

Mindig becsületesek és nyíltak vagyunk egymással.

Megbízhatóak vagyunk, betartjuk a szavunkat, valamint a szabályokat és törvényeket.

Társadalmi felelősségvállalás
Társadalmi felelősségvállalás

Tisztában vagyunk vele, hogy a cselekedeteinknek meg kell felelnie a társadalmi érdekeknek.

Ennek érdekében önkéntesen támogatjuk a társadalom fenntartható fejlődését, mely túllép a jogi előírásainkon. Elkötelezettek vagyunk a jótékonysági projektek támogatása és hirdetése mellett, valamint ösztönözzük az alkalmazottak önkéntes munkáját ahol csak lehetséges.

Lefektetjük az alkalmazottak fejlődéséhez, oktatásához és továbbképzéséhez szükséges alapelveket. Az egész életen át tartó tanulás elvében hiszünk.

Previous Next

történelmÜNK

A 236 éves múltra visszatekintő KIRCHHOFF vállalatcsoport egy globális és innovatív autóipari beszállító. Küldetése, hogy a gépjármű karosszériaelemek gyártásának és tervezésének, illetve a préstechnológiai megoldások vezető vállalata legyen.

A cég története egészen 1785-ig nyúlik vissza, amikor a németországi Iserlohn városában megalapították a varrótűk gyártására specializálódott Stephan Witte vállalatot. A vállalat négy generáció óta van a Kirchhoff család tulajdonában, napjainkban pedig négy – KIRCHHOFF Automotive, KIRCHHOFF Ecotec, KIRCHHOFF Mobility és a WITTE Tools – üzletágból tevődik össze.

A KIRCHHOFF vállalatcsoport üzletágai

Kirchhoff automotive

KI automotive logo

A KIRCHHOFF Automotive autóipari fejlesztő partner a nyerskarosszériákhoz és futóművekhez használt komplex fém-, illetve hibrid struktúrák terén.

A vállalatcsoport legnagyobb üzletágaként 3 kontinensen (Észak-Amerika, Európa, Ázsia), 11 országban, 30 telephellyel és 9000-nél is több dolgozóval van jelen.

A különböző termékeket, például a lökhárító-rendszereket, az első homlokkereteket és a kereszttartókat JIT-üzemekben, az ügyfél közvetlen szomszédságában szereljük össze különböző komponensekké.

Kirchhoff Ecotec

KI ecotec logo

A KIRCHHOFF Ecotec csúcstechnológiás, egyedi igények szerint kialakított megoldásokat kínál a hulladékkezelési logisztika és a közúttisztítás terén, mindezt kifinomult technológia, gazdaságos teljesítmény és magas színvonalú minőség mellett.

Több mint 3500 alkalmazottból álló csapatunk elkötelezetten dolgozik azon, hogy úttörő megoldásokat biztosítsunk vevőinknek a világ minden táján.

Kirchhoff mobility

KIRCHHOFF Mobility

A mobilitás nem más, mint az életünk megélése, a szakmánk gyakorlása, a kapcsolattartás, a családdal töltött idő és még sok más. Az egyéni mobilitás megvalósításának egyik legfontosabb eszköze az autó.

A KIRCHHOFF Mobility megmutatja, hogy a mozgásukban korlátozott emberek is részt vehetnek ebben, és az egyedileg átépített járművek segítségével visszanyerhetik szabadságuk egy darabját.

Egyénre szabott jármű-átalakításokat kínálunk sorozatgyártott autókhoz 11 európai telephelyünkön.

Witte

KI witte logo

A WITTE Tools csavarokhoz, valamint anyacsavarokhoz gyárt szerszámokat és a világ egyik vezető vállalata ezen a területen. Ergonomikusan kialakított kézi szerszámaink a nemzetközi kereskedelmi, áruforgalmi és ipari partnerek körében is népszerűek, ami a kiváló minőségen túl nagyban köszönhető termékeink folyamatos fejlesztésének is.

Previous Next